Arrangementen

Bezoek museummolen Schermerhorn

De Museummolen is één van de elf overgebleven molens van het voormalig molencomplex van de Schermerpolder in een nog vrijwel onaangetast open polderlandschap in het centrale gedeelte van Noord Holland.

Combineer een rondvaart met een bezoek.

Bezoek beeldentuin Nic Jonk

In 1965 startte de kunstenaar Nic Jonk zijn eigen museum en beeldentuin in Grootschermer. 50 jaar later is het uitgegroeid tot een uniek kunstgebeuren, waar kunst en natuur op onnavolgbare wijze met elkaar samengaan.
Nic Jonk staat bekend om zijn plastische beeldhouwerken met rondingen, die in brons zijn gegoten. Hij was weg het vrouwelijke model en liet zich in zijn beelden inspireren door voorgangers als Maillol, Renoir en Bourdelle.

Vaar met onze rondvaart naar deze indrukwekkende beeldentuin.

Wandelpuzzeltocht door De Rijp

Wilt u de Rijp verkennen op speelse manier? Dan kunt u een leuke wandelpuzzeltocht doen. Doe eerst de puzzeltocht en daarna de rondvaart om uw dagje compleet te maken.

Een bezoek aan Galerie de Eilandspolder

De galerie is geopend op 17 juli 1999. De Beeldentuin is al enkele jaren een begrip in Graft de Rijp en omgeving.
Galeriehoudster en beeldend kunstenaar Elly Hoek de Reus exposeert permanent haar eigen bronzen beelden en werkt ook in opdracht, daarnaast heeft ze steeds wisselende exposities van verschillende kunstenaars (keramiek schilderijen sieraden) in galerie en tuin.

Bezoek met ons de galerie van Elly Hoek.

Bezoek de Rijp

Bezoek voor, na of tijdens de rondvaart het prachtige dorp de Rijp, met zijn pitoreske grachtje en mooie huisjes. U kunt onze rondvaart prima combineren met een dagje naar de Rijp.

Scroll to top