Uit in de Rijp

Een dagje uit in ons gezellige dorp met oude leuke huisjes, een grachtje, mooie straatjes en een rijk vertegenwoordigde horeca compleet met terrassen. Laat u verrassen door de schoonheid van zowel de Eilandspolder en het dorp de Rijp en bezoek na een mooie rondvaart een restaurant voor een kop koffie, een borrel en eventueel een heerlijk diner.

Restaurant / eetcafé Oudejans

Sfeervol uit eten in de Rijp

In het historische dorpscentrum van De Rijp ligt – tegenover het prachtige raadhuis – het “Stadhuis van Amsterdam”, waarin het sfeer- en stijlvolle Restaurant Oudejans is gevestigd. De perfecte plek waar u heerlijk kunt genieten van een goede lunch of diner met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Restaurant Oudejans is ook beschikbaar voor recepties, verjaardagen, reünies, bruiloften en diverse andere festiviteiten. Dit alles tegen zeer vriendelijke prijzen en in een ongedwongen sfeer met lekkere hapjes of een heerlijk koud en warm buffet!

Onze sfeervolle serre met eigen bar en toiletgroep is ideaal voor besloten partijen, maar ook voor lunches of gezellig in alle rust dineren. Ca. 60 zitplaatsen voor uw besloten feest tot ca. 130 personen.

Het Wapen van Munster

Al 50 jaar een begrip

De sfeer is informeel, gemoedelijk. Laagdrempelig, iedereen is welkom. De klantenkring is even uitgebreid en gevarieerd als het aanbod op de menukaart. De gasten komen voor de kwaliteit van het eten, de veelheid aan gerechten en wijnen en de prettige ‘huiskamersfeer’.

De Kleine Haag

Gezellig lekker eten midden in de polder

Ons restaurant is een gezellig restaurant waar, in een ongedwongen sfeer iedereen zichzelf kan zijn.

Wij hebben een traditionele keuken waar met verse -, en zoveel mogelijk  biologische, duurzame en/of fair trade producten van zorgvuldig geselecteerde leveranciers wordt gewerkt.

De meeste gerechten worden à la minute bereid, sommige gerechten worden in een houtgestookte steenoven op traditionele manier bereid.

Kwaliteit staat altijd voorop en wij streven ernaar een zeer uitgebreid aanbod van gerechten te serveren.

Bij Ernst

Eerlijk en heerlijk eten voor een goede prijs

Bij Ernst maken wij gebruik van gezonde en streekproducten en serveren wij eerlijke gerechten. De koks bereiden de gerechten in de open keuken, waardoor interactie met de gasten wordt gestimuleerd. Dit versterkt het huiselijke gevoel en het directe contact met elkaar in digitale drukke tijden. Voor de kinderen is er  ‘bij Ernst’ een speciale hoek ingericht, waar zij naar hartenlust kunnen spelen. Ook is er een aparte kinderkaart met leuke en gezonde gerechten. De naam ‘Bij Ernst’ is weldoordacht en bewust gekozen in het concept. Alle facetten zijn te combineren met de naam. Voorbeelden zijn ‘Eten Bij Ernst’, ‘Loungen Bij Ernst’ en ‘Muziek Bij Ernst’.   Graag tot ziens, bij Ernst

Het genot van Grootschermer

Heerlijk dineren

Midden in het Eilandspoldergebied ligt het lintdorp Grootschermer, waar u op de helft van het dorp het sfeervolle Café-Restaurant Het Genot van Grootschermer vindt. Het restaurant ligt aan het water van de Eilandspolder, met een terras gelegen naast Het Genot van Grootschermer.

Huur een boot in de Eilandspolder en de Rijp
Boek een rondvaart door de Rijp en Eilandspolder
Rondvaart Eilandspolder en de Rijp
Scroll to top